Μπενφίκα: Ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Τράμπζονσπορ

Η Μπενφίκα έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον τερματοφύλακα της Τράμπζονσπορ, Ουγκουρτζάν Τσακίρ, σύμφωνα με τους Τούρκους με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah Spor» γράφει την Παρασκευή (6/5) πως η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Ουγκουρτζάν Τσακίρ, τον 26χρονο τερματοφύλακα της Τραμπζονσπόρ.

Ο Τσακίρ έχει παίξει 39 φορές φέτος με την ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη, η οποία κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στην Τουρκία. Ο 26χρονος πορτιέρο έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία αλλά η Μπενφίκα διατηρεί τον πρώτο λόγο και σκέφτεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Ανδρωθείς ποδοσφαιρικά στον σύλλογο της Τραπεζούντας, ο Τσακίρ είναι ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Τουρκίας ενώ σύμφωνα με το «Transfermarkt» η αξία του ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας διεθνής, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μπενφίκα έχει συνδεθεί με μια ενδεχόμενη αποχώρηση από την Λισαβόνα το καλοκαίρι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να λέγεται πως τον έχει στην λίστα της.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα