Έκλεισε το deal, περνάει στα χέρια του Μπόελι η Τσέλσι

Η Τσέλσι ανακοίνωσε πως έχει δώσει τα χέρια με τον Τοντ Μπόελι στα χέρια του οποίου θα περάσουν οι μετοχές του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Στα χέρια του Τοντ Μπόελι περνάει η Τσέλσι. Όπως ανακοίνωσαν οι "μπλε" υπήρξε συμφωνία με την πλευρά του διαφαινόμενου νέου ιδιοκτήτη προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Τα ξημερώματα οι Λονδρέζοι έκαναν γνωστό πως υπάρχει πλέον απόλυτη συμφωνία με τον Τοντ Μπόελι, ο οποίος θα διαθέσει 3,7 δισ. λίρες για την Τσέλσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του λονδρέζικου κλαμπ αναφέρει: «Από την συνολική επένδυση, τα 2,5 δισ.λίρες θα μπουν στον παγωμένο λογαριασμό στη Βρετανία με σκοπό το 100% να μεταφερθεί προς φιλανθρωπική ενίσχυση, όπως έχει επιβεβαιωθεί και από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Έπειτα, για να διοχετευτεί αυτό το ποσό στον τελικό του σκοπό, θα πρέπει να ληφθεί η έγκριση από την Κυβέρνηση ώστε να μπορούν να ενεργοποιηθούν τα χρήματα από τον παγωμένο λογαριασμό».

Στην ανακοίνωση της η Τσέλσι κάνει γνωστό πως η πώληση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου, αφού το συγκεκριμένο deal πρέπει να εγκριθεί από την Κυβέρνηση και από την ανεξάρτητη επιτροπή της Premier League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα