Χαλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1: Στην 4η θέση η ομάδα του Μαρινάκη, στα μπαράζ με Σέφιλντ

Χαλ και Nότιγχαμ Φόρεστ έμειναν στο 1-1 για την τελευταία αγωνιστική της Championship. Στην 4η θέση η ομάδα του Μαρινάκη, θα παίξει στα μπαράζ ανόδου με τη Σέφιλντ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσει» την τρίτη θέση της Championship κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Χαλ, μένοντας στο 1-1 για την 46η και τελευταία αγωνιστική της Championship.

Ο Τζόνσον με εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 90+2', ενώ ο Λουίς-Πότερ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 90+4'!

Οι «κόκκινοι» του Βαγγέλη Μαρινάκη έμειναν τελικά στην 4η θέση, με την Χάντερσφιλντ να τους προσπερνάει αφού επικράτησε με 2-0 της Μπρίστολ.

Έτσι, η Νότιγχαμ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την πέμπτη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ η Χάντερσφιλντ θα αντιμετωπίσει τη Λούτον.

Στις 29 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός μεταξύ των νικητών των δύο ζευγαριών για το τελευταία «εισιτήριο» ανόδου στην Premier League.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην League 1 υποβιβάστηκαν οι Πιτέρμπορο, Ντέρμπι Κάουντι και Μπάρνσλεϊ, ενώ την απευθείας άνοδο εξασφάλισαν η πρωταθλήτρια Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα και η δεύτερη Μπόρνμουμ.

Τα αποτελέσματα της 46ης αγωνιστικής της Championship:

Χαλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1
Γουέστ Μπρομ - Μπάρνσελεϊ 4-0
Λούτον - Ρέντινγκ 1-0
Μπέρμιγκχαμ - Μπλάκμπερν 1-2
Μπόρνμουθ - Μίλγουολ 1-0
Ντέρμπι - Καρντίφ 0-1
Πιτέρμπορο - Μπλάκπουλ 5-0
Πρέστον - Μίντλεσμπρο 4-1
Σέφιλντ - Φούλαμ 4-0
Σουόνσι - ΚΠΡ 0-1
Στόουκ - Κόβεντρι 1-1
Χάντερσφιλντ - Μπρίστολ 2-0


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα