Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της και να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το σίριαλ φτάνει στο τέλος του και happy end έχει για την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κιλιάν Εμπαπέ πολιορκήθηκε από τους Μαδριλένους, ενώ και η Παρί Σεν Ζερμέν του άσκησε πίεση για νέο συμβόλαιο. Τελικά ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως πήρε την τελική του απόφαση και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα ο Γάλλος επιθετικός τα βρήκε με τους "μερένχες" και θα συνεχίσει με τη φανέλα τους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Ισπανοί μεταδίδουν ότι ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρί έκανε μεγάλες προσπάθειες για να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά ο παίκτης από πέρσι το καλοκαίρι ήθελε να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα. Για τους Παριζιάνους η ζημιά είναι διπλή, αφού από τη μία χάνουν τον καλύτερο τους ποδοσφαιριστή και από την άλλη τον χάνουν ως ελεύθερο. Η Παρί είχε πληρώσει 180 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά η Ρεάλ τον κάνει δικό της χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τους Γάλλους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα