Ντε Λα Μπέγια: «Ποδόσφαιρο, ευχαριστώ...»

Το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του ανακοίνωσε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια που είχε παίξει για μία σεζόν στον Ολυμπιακό. 

Το μεγαλύτερο μέρος της σταδιοδρομίας του ήταν συνδεδεμένο με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην οποία αγωνίστηκε για εννιά χρόνια, έχοντας για μία σεζόν την παρένθεση του δανεισμού του στον Ολυμπιακό (το 2016-17) κατακτώντας το ελληνικό πρωτάθλημα με την πειραϊκή ομάδα σε μία από τις κορυφαίες στιγμές του.

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια με το τέλος της φετινής περιόδου στην Καρταγένα, ανακοίνωσε και το δικό του αντίο στα γήπεδα, τουλάχιστον από τη θέση του ποδοσφαιριστή. Ο 36χρονος αριστερός μπακ είχε 219 συμμετοχές με την Σοσιεδάδ, ενώ αγωνίστηκε και στην Λας Πάλμας, αλλά όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε ήταν ανεξίτηλο κομμάτι της πορείας του η παρουσία στον Ολυμπιακό και η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (προκριματικά Champions League, όμιλος Europa League).

Με την ελληνική ομάδα ο Ντε Λα Μπέγια είχε 31 συμμετοχές, με δύο γκολ και έξι ασίστ. «Ευχαριστώ, ποδόσφαιρο...», ήταν ο τίτλος στον επίλογο της ποδοσφαιρικής καριέρας του με ένα video από τις καλύτερες στιγμές του στα γήπεδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα