Κύπελλο Τουρκίας: Το πήρε η Σίβασπορ επικρατώντας 3-2 της Καϊσέρισπορ

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό η Σίβασπορ επικράτησε 3-2 της Καϊσέρισπορ και κατάκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Πριν τη σέντρα ο τελικός του Κυπέλλου στην Τουρκία σημαδεύτηκε από επεισόδια, αλλά το παιχνίδι αποζημίωσε τους πάντες. Η Σίβασπορ επικράτησε με 3-2 της Καϊσέιρσπορ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο Ολυμπιακός Στάδιο "Ατατούρκ" και κατέκτησε έτσι τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Η Καϊσέρισπορ έφτασε στον τελικό έχοντας αποκλείσει ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, η Μπεσίκτας και η Τράμπζονσπορ, αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο. Ο Τσιβελέκ στο 33' έδωσε προβάδισμα στην Καϊσέισπορ και με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στην επανάληψη η Σίβασπορ ήταν εξαιρετική και στο 60' ο Απιντανγκόγε έκανε το 1-1 και αυτό ήταν το σκορ της κανονικής διάρκειας. Ο τελικός κρίθηκε στην παράταση και εκεί το ματς ήταν συναρπαστικό. Στο 95' ο Γκραντέλ σκόραρε για τη Σίβασπορ και έκανε το 2-1. Στο 107' ο Παρλάκ ισοφάρισε για την Καϊσέρι. Ο Κονάτε, όμως, ήταν αυτός που στο 113' έκανε το 3-2 και έδωσε το τρόπαιο στη Σίβασπορ, η οποία θα παίξει και στο Europa League της επόμενης σεζόν.

*Φωτό: Sabah.com


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα