La Liga: Καταγγέλλει τις Γιουβέντους, Σίτι και Παρί στην UEFA για εικαζόμενες οικονομικές παρατυπίες

Αποκάλυψη της ισπανικής εφημερίδας As: Η La Liga απευθύνθηκε στην UEFA για τις οικονομικές παρατυπίες της Γιουβέντους, της Μάντσεστερ Σίτι και της Παρί Σεν Ζερμέν

Η La Liga φέρεται να κατήγγειλε την Γιουβέντους και την Μάντσεστερ Σίτι στην UEFA για οικονομικές παρατυπίες. Ενώ σχεδιάζει να κάνει το ίδιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα As την Παρασκευή (3/6). Στόχος της καταγγελίας είναι να προστατευθεί η ακεραιότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού οικοσυστήματος και, κυρίως, η ανταγωνιστικότητα των ισπανικών συλλόγων.

Ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, πριν από λίγες μέρες, είχε επιτεθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν για την κοστοβόρα ανανέωση του συμβολαίου του Εμπαπέ. Όμως η Γιουβέντους είναι επίσης στο στόχαστρο, σύμφωνα με την As, λόγω της ποινικής έρευνας για υπεραξίες που άνοιξε εδώ και αρκετούς μήνες η εισαγγελία του Τορίνο.

Όσο για την Μάντσεστερ Σίτι, το Νο. 1 της La Liga είχε ήδη αναφερθεί στην υπόθεση της συμφωνίας με τον Χάαλαντ και στις τερατώδεις προμήθειες που πληρώθηκαν για τη διαμεσολάβηση. Στο παρελθόν, η La Liga είχε ήδη καταγγείλει την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Σίτι για διογκωμένες χορηγίες και για παράκαμψη των κανόνων του Financial Fair Play της UEFA.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα