Nations League: Η Φινλανδία 2-0 το Μαυροβούνιο με σφραγίδα Πογιανπάλο

Με πρωταγωνιστή τον Τζόελ Πογιανπάλο η Φινλανδία νίκησε το Μαυροβούνιο με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της, στη League B του Nations League.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου στη League B του Nations League, η Φινλανδία επικράτησε του Μαυροβουνίου με 2-0 έχοντας πρωταγωνιστή τον Τζόελ Πογιανπάλο της Λεβερκούζεν. Οι Σκανδιναβοί ανέβηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, ακολουθεί το Μαυροβούνιο με 3, ενώ η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Βοσνίας (έχει ένα βαθμό) με την Ρουμανία (τελευταία χωρίς βαθμό) στις 21.45.

Η Φινλανδία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 31' με τον Πογιανπάλο μετά από ασίστ του Πούκι και στο 38΄ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε την προσπάθεια του Λίνγκμαν για το 2-0.

Διαιτητής ο Ολλανδός Λιντχάουτ. Κίτρινες: 72' Σίπσιτς

Φινλανδία: Χραντέστσκι, Γκράνλουντ (79' Άλχο), Λ. Βαϊσάνεν, Ιβάνοφ, Γένσεν (86' Σ. Βαϊσάνεν), Νισκάνεν, Λουντ (67' Βαλακάρι), Καμαρά (67' Σούλερ), Λίνγκμαν, Πογιάνπαλο, Πούκι (67' Φορς)

Μαυροβούνιο: Πέτκοβιτς, Βούκσεβιτς, Βούγιασιτς (68' Χακσαμπάνοβιτς), Τομάσεβιτς, Σίπσιτς, Σέκιτς, Σαβίτσεβιτς (78' Μάρουσιτς), Βούκοτιτς (46' Μπόζοβιτς), Ραντούνοβιτς, Ντζουράνοβιτς (46' Σέκουλιτς), Μπεκιράι (46' Κάμαγι)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα