Μίλαν: Για «αδιαφανή διαδικασία πώλησης» κάνουν λόγο πρώην μέτοχοι!

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της «Blue Skye», η οποία διατηρούσε μετοχές στη Μίλαν πριν από την αλλαγή ιδιοκτησίας, έκανε λόγο για «αδιαφανή διαδικασία πώλησης» του συλλόγου στην εταιρία «RedBird».

Δεν έμειναν και όλοι ικανοποιημένοι από την πώληση της Μίλαν στην εταιρία «RedBird» έναντι του ποσού του 1,2 εκατ. ευρώ. Ο λόγος για τη «Blue Skye», την εταιρεία με επικεφαλής τους χρηματοδότες Σαλβατόρε Τσερκιόνε και Τζανλούκα Ντ' Αβάντσο, η οποία ήταν πρόθυμη να παραμείνει στο νέο πρότζεκτ της Μίλαν με ποσοστό 4,27%.

Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε η μεταβίβαση της ομάδας από τη Λομβαρδία άφησε δυσαρεστημένο τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της «Blue Skye», Σαλβατόρε Τσερκιόνε, ο οποίος πάντως παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μίλαν.

«Η Blue Skye είναι δυσαρεστημένη με την αδιαφάνεια της διαδικασίας πώλησης», τόνισε στους Financial Times και πρόσθεσε: «Είμαστε μπερδεμένοι σχετικά με τους πραγματικούς λόγους πίσω από την πώληση του συλλόγου, ειδικά όταν μας περίμενε ένα τόσο λαμπρό μέλλον».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα