Πήρε τον Μπρούμα η Φενερμπαχτσέ

Για αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού έδειξε ενδιαφέρον η Φενερμπαχτσέ, αλλά τελικά πήρε έναν πρώην «ερυθρόλευκο». Δανεικό από την PSV τον Μπρούμα

Κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρθηκε ή ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως τον Μασούρα, τον Φορτούνη, τον Τικίνιο, τον Σεμέδο ή τον Πέπε, αλλά τελικά αυτός που θα παίξει με τη φανέλα της στη νέα σεζόν είναι ένας πρώην ερυθρόλευκος, ο Μπρούμα.

Η τουρκική ομάδα γνωστοποίησε τη συμφωνία της με την PSV για τον δανεισμό του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Ολλανδούς έως το καλοκαίρι του 2024 και ως δανεικός είχε παίξει και στον Ολυμπιακό. Ο Μπρούμα θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο Μπρούμα είχε παίξει στην Τουρκία και με την Γαλατά, αλλά και πιο πριν με την Γκαζιαντέπσπορτ, ενώ φέτος τα πήγε σχετικά καλά με την Αϊντχόφεν, η οποία αποφάσισε ωστόσο να προχωρήσει ξανά σε δανεισμό του. Σοβαρό ενδιαφέρον είχε δείξει και από την Βραζιλία η Μποταφόγκο, αλλά τελικά και ο ίδιος ο παίκτης προτιμούσε να επιστρέψει στην Τουρκία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα