Μάντσεστερ Σίτι: Αποχωρεί δανεικός ο Στέφεν

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τοποθετήσει τον Ζακ Στέφεν στην λίστα των παικτών προς δανεισμό στην θερινή μεταγραφική περίοδο. 

Ο Ζακ Στέφεν της Μάντσεστερ Σίτι πιθανότατα θα δοθεί δανεικός κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου.

Πιστεύεται ότι η ιδέα της πώλησης δεν έχει αποκλειστεί, αλλά η Σίτι διερευνά έναν δανεισμό προκειμένου να αποκτήσει ο Στέφεν περισσότερο εγγυημένο χρόνο συμμετοχής σε επίπεδο πρώτης ομάδας για να βοηθήσει την εξέλιξή του.

Ο Στέφεν πέρασε τις δύο τελευταίες σεζόν ως αναπληρωματικός του πρώτου τερματοφύλακα Έντερσον, κάνοντας μόνο μία εμφάνιση στην Premier League σε κάθε σεζόν.

Θεωρείται ότι όλα τα μέρη αισθάνονται ότι χρειάζεται μια νέα πρόκληση για τον Στέφεν, του οποίου η τελευταία εμφάνιση για τη Σίτι ήρθε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας τον Απρίλιο και την ήττα από τη Λίβερπουλ. Το λάθος του σε εκείνο τον αγώνα επέτρεψε στον Σάντιο Μανέ να πετύχει το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ στη νίκη της με 3-2.

Ο 27χρονος προηγουμένως πέρασε τη σεζόν 2019-20 ως δανεικός από τη Σίτι στην Μπουντεσλίγκα με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου ένας τραυματισμός στην πλάτη περιόρισε τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Στέφεν έκανε το διεθνές ντεμπούτο του για τις ΗΠΑ το 2018 και έκτοτε έχει κάνει 29 εμφανίσεις για την ομάδα.

Ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του φετινού χειμώνα, ο Στέφεν αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ, Ματ Τέρνερ. Τον περασμένο χρόνο, ο Τέρνερ ξεκίνησε 17 παιχνίδια για τις ΗΠΑ, ενώ ο Στέφεν έξι.

Στις δύο σεζόν του από την επιστροφή του στη Σίτι, ο Στέφεν πραγματοποίησε 21 συμμετοχές, 16 από τις οποίες ήταν σε εγχώριες διοργανώσεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα