Πινέδα: Πέρασε από εργομετρικά στην Θέλτα...

Ο Μεξικανός Ορμπελίν Πινέδα, που είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε εργομετρικά τεστ στην Θέλτα, παρότι η ομάδα του Βίγκο δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και τον έχει θέσει προς παραχώρηση.

Κόντρα στις προβλέψεις και τις πληροφορίες από την πατρίδα του και την Ισπανία ο Ορμπελίν Πινέδα έδωσε το «παρών» κατά τη διεξαγωγή των εργομετρικών δοκιμών της Θέλτα.

Τόσο στο Μεξικό, όσο και στην Ιβηρική υπολόγιζαν ότι η ομάδα της Γαλικίας - που έχει θέσει προς παραχώρηση τον Μεξικανό, διεθνη, χαφ , ο οποίος ενδιαφέρει την ΑΕΚ - θα είχε βάλει τον παίκτη στο περιθώριο.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη παρότι του έχουν πει ότι δεν τον υπολογίζουν για τη επόμενη σεζόν και στο σχετικό βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδας της Γαλικίας, ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ εμφανίζεται να συμμετέχει κανονικά στη διαδικασία και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» και στην «πρώτη» της Δευτέρας (4/7).

Την ίδια στιγμή, στο Μεξικό γράφουν πως, ενώ Τσίβας και Τολούκα συμφώνησαν με την ισπανική ομάδα για την αγορά του ποδοσφαιριστή, τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή, αφού ο ίδιος ο Πινέδα χάλασε τα σχέδια τους αρνούμενος να επαναπατριστεί.

Είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και φαίνεται πως εξαιτίας … Ματίας Αλμέιδα (με τον οποίο έχει ξανασυνεργαστει) προτιμά την ΑΕΚ!

Θυμίζουμε, ο Πινέδα έχει συμβόλαιο για 5 χρόνια με τη Θέλτα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα