Σκρτελ: «Πιστεύω πως ο Τζέραρντ μπορεί να αντικαταστήσει τον Κλοπ στην Λίβερπουλ»

Ο Μάρτιν Σκρτελ σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο ιδανικός προπονητής αυτήν την στιγμή για την Λίβερπουλ όμως ο Στίβεν Τζέραρντ μπορεί να αποτελέσει τον μελλοντικό αντικαταστάτη του. 

Ο Μάρτιν Σκρτελ έπαιξε για οκτώ χρόνια στην Λίβερπουλ, από το 2008 έως το 2016, σημειώνοντας 320 συμμετοχές με 18 γκολ και 6 ασίστ και τελείωσε την καριέρα του τον περασμένο Μάιο στην Σπαρτάκ Τρνάβα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Athletic", ο Σλοβάκος πάλαι ποτέ αμυντικός της Λίβερπουλ μίλησε για τον πρώην προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του, Στίβεν Τζέραρντ:

«Αυτή τη στιγμή, έχουμε τον Γιούργκεν Κλοπ και είναι ο καλύτερος άνθρωπος για τη δουλειά», τόνισε ο Σκρτελ. «Αλλά βλέπω τον Στίβι (σ.σ. τον Τζέραρντ) ως τον επόμενο προπονητή, επειδή παίρνει την εμπειρία τώρα.

Ελπίζω ότι μπορεί να κάνει καλή δουλειά και τότε, μια μέρα, ο Γιούργκεν ή η Λίβερπουλ θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο και θα φέρουν νέους ανθρώπους - θα είναι αυτός. Αυτό θα ήταν ένα τέλειο βήμα για τον σύλλογο και τον Στιβ».

Ενώ παράλληλα, τόνισε πως παραμένει ακόμη φίλαθλος της ομάδας, αν και αποχώρησε πριν από έξι χρόνια:

«Η Λίβερπουλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο ιστορικά, αλλά και η ομάδα και ο σύλλογος λειτουργούν σαν οικογένεια. Από τότε που έφυγα, δεν σταμάτησα ποτέ να παρακολουθώ ή να υποστηρίζω τη Λίβερπουλ. Είναι κάτι που πρέπει να είσαι εκεί για να καταλάβεις».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα