Πρόβα τζενεράλε με ήττα για Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα έχασε 1-0 από την Φίτεσε στο τελευταίο της φιλικό και τώρα μπαίνει στα επίσημα με Χάποελ Μπερ Σεβά (Σούπερ Καπ) και Ολυμπιακό. 

Δεν ήταν επιτυχημένη η πρόβα τζενεράλε της Μακάμπι Χάιφα για τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Χάποελ Μπερ Σεβά (16/7) και φυσικά για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (20/7) για τα προκριματικά του Champions League.

Η ισραηλινή ομάδα έχασε στην Ολλανδία από την Φίτεσε με 1-0 δεχόμενη γκολ από πέναλτι και κάνοντας καλύτερη εμφάνιση επιθετικά σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της. Δίχως πάντως να δείχνει ότι είναι σε ιδανική κατάσταση.

Η Μακάμπι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο γκολ, καθώς ο γκολκίπερ της Φίτεσε έκανε αρκετές αποκρούσεις. Ενώ μετά το 30' παρουσίασε κάποια κενά και απειλήθηκε.

Στην επανάληψη η Φίτεσε κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι που παραχώρησε ο Αράντ στο 56', με τον Μπέρο να το αξιοποιεί για την ολλανδική ομάδα. Και με τον Κοέν στο 83' να κάνει μεγάλη απόκρουση κρατώντας το τελικό 0-1 σε βάρος της ομάδας του.

Ο Μπαράκ Μπακχάρ χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Κοέν, Στράιν (46' Αράντ), Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ (64' Νταχάν), Σούντγκρεν (64' Ροκάβιτσα), Λάβι (64' Γιαμπέρ), Αμπού Φάνι (64' Λεβί), Τσέρι, Χαζίζα (64' Ντέιβιντ), Ατζίλι (64' Μένεχεμ), Πιερό (64' Μοχάμεντ)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα