Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρόταση για Ταβερνιέ, αρέσει και ο Μανγκαλά

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι με δύο νέα ονόματα, αυτά των Μάρκους Ταβερνιέ και Ορέλ Μανγκαλά, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται όσο καλύτερα μπορεί για την επάνοδό της στην Premier League και σχεδιάζει τις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις. Άλλωστε, αισίως έχουμε φθάσει στα μέσα Ιουλίου και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος απέχει μόλις 20 μέρες.

Έτσι, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών στην Μίντλεσμπρο για την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μέσου, Μάρκους Ταβερνιέ, ο οποίος είχε 5 γκολ και 5 ασίστ σε 48 ματς την περσινή σεζόν.

Την ίδια ώρα, οι Κόκκινοι πιστεύεται πως εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου μέσου της Στουτγκάρδης, Ορέλ Μανγκαλά. Η Γερμανική ομάδα αξιώνει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η Φόρεστ θα αποκτήσει κι άλλους παίκτες όπως προανήγγειλε και ο τεχνικός της, Στιβ Κούπερ:

«Φυσικά χρειαζόμαστε περισσότερες προσθήκες παικτών. Οι μεταγραφές έχουν μείνει λίγο πίσω και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μείνει έτσι για πολύ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα