Νότιγχαμ Φόρεστ: Συμφώνησε με την Χάντερσφιλντ για τους Ο' Μπράιεν και Τοφόλο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταλήξει σε συμφωνία για την αγορά του δίδυμου της Χάντερσφιλντ Τάουν, Λιούις Ο’ Μπράιαν και Χάρι Τοφόλο.

Έχει διευθετηθεί ένα ποσό και για τους δύο, αλλά η συμφωνία εξακολουθεί να υπόκειται σε προσωπικούς όρους που θα συμφωνηθούν με τους δύο παίκτες και να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ο’ Μπράιαν, 23 ετών, και ο Τοφόλο, 26, ήταν βασικοί παίκτες καθώς η Χάντερσφιλντ έφτασε στον τελικό των play-off της Championship την περασμένη σεζόν, χάνοντας 1-0 από την Νότιγχαμ Φόρεστ που τους προσφέρει τώρα την ευκαιρία για ποδόσφαιρο κορυφαίας κατηγορίας.

Ωστόσο, η Χάντερσφιλντ αναγνωρίζει ότι οι παίκτες της μπορεί να έχουν φιλοδοξίες να παίξουν ποδόσφαιρο στην Premier League και δεν θα σταματήσει αυτό να συμβαίνει εάν έρθει αυτό που θεωρούν κατάλληλη πρόταση.

Ο Ο' Μπράιεν, κεντρικός μέσος, πραγματοποίησε 43 συμμετοχές, σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Ο Τοφόλο ήταν επίσης εντυπωσιακός υπό τον πρόσφατα αποχωρήσαντα προπονητή, Κάρλος Κορμπεράν, και σημείωσε έξι γκολ στην Championship ενώ λειτουργούσε ως αριστερός ακραίος μπακ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κάνει επτά μεταγραφές μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι, ξοδεύοντας σχεδόν 60 εκατομμύρια λίρες, καθώς προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Premier League μετά από 23 χρόνια απουσίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα