Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα νίκη σε φιλικό, 3-1 την Κρίσταλ Πάλας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τα νικηφόρα της αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας και κέρδισε 3-1 την Κρίσταλ Πάλας στην Αυστραλία.

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παραμένει απόλυτη με τον Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική της ηγεσία. Μετά τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Λίβερπουλ και Μέλμπουρν Βίκτορι, οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν 3-1 την Κρίσταλ Πάλας στην Αυστραλία, όπου συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Υπό το βλέμμα 76.499 θεατών στο «Melbourne Cricket Ground», η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό της συνάντησης με το γκολ που πέτυχε ο Άντονι Μαρσιάλ, ενώ στο 47’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μάρκους Ράσφορντ. Στο 60’ ο Σάντσο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, πριν οι «αετοί» του Λονδίνου μειώσουν στο 73’ με τον Τζόελ Γουόρντ για το τελικό 3-1.

Η Μάντσεστερ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του 19χρονου αμυντικού Γουίλ Φις στο 82ο λεπτό, ενώ η περιοδεία της ομάδας στην Αυστραλία ολοκληρώνεται το προσεχές Σάββατο με τον αγώνα κόντρα στους «χωριάτες» της Άστον Βίλα στο Περθ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα