Λαπόρτα: «Παρί και Τσέλσι έδιναν περισσότερα στον Λεβαντόφσκι αλλά εκείνος ήρθε στην Μπαρτσελόνα!»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε παρότι άλλες ομάδες (Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι) του έδιναν περισσότερα χρήματα για να τον δελεάσουν!

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ως νέου παίκτη της Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος του Καταλανικού συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του Πολωνού δεν ήταν εύκολη.

Όχι μόνο γιατί έπρεπε να πάρουν το «ναι» της πρώην ομάδας του Μπάγερν Μονάχου, αλλά γιατί στο κυνήγι του είχαν μπει οι Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι με καλύτερες προτάσεις από των «μπλαουγκράνα» για να τον δελεάσουν!

«Ανταγωνιστήκαμε την Παρί Σεν Ζερμέν και την Τσέλσι για τον Λεβαντόβσκι και ήθελε να έρθει σε εμάς. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για πήρε λιγότερα χρήματα από εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Μπαρτσελόνα τονίζοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση στην αμυντική γραμμή.

Η περίπτωση του Κουντέ της Σεβίλλης είναι αυτή που ξεχωρίζει με την Τσέλσι να ενδιαφέρεται κι εκείνη για τον παίκτη κι ένα νέο «μπρα ντε φερ» των δύο ομάδων να είναι προ των πυλών...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα