Τζούρτζεβιτς: «Δεν λέω ποτέ πόσα γκολ θα πετύχω σε μια ομάδα»

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς παρουσιάστηκε και επίσημα από την Σπόρτινγκ Χιχόν και δήλωσε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

 

Έτοιμος να αγωνιστεί δήλωσε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς που ανακοινώθηκε από την Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο πρώην ερυθρόλευκος επιθετικός μίλησε για τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο ενώ σχολίασε και το επίπεδο της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία με αυτό της SuperLeague.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα πόσα γκολ μπορεί να βάλει αλλά και στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ που θα είναι συμπαίκτης του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα. Όταν άκουσα την πρόταση της Σπόρτινγκ δεν το σκέφτηκα πολύ και είπα ότι θέλω να έρθω. Ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ και αρκετοί παίκτες που έχουν παίξει εδώ στο παρελθόν, μου έχουν πει τα καλύτερα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θα κάνω τα πάντα για να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς. Μου αρέσει η λίγκα και νομίζω ότι μπορώ να βελτιωθώ, ενώ το βλέπω ως το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Επίσης, η Σπόρτινγκ έχει και τον μεγάλο στόχο να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κατευθείαν».

Για το πόσα γκολ μπορεί να βάλει: «Δεν λέω ποτέ. Αλλά, το σημαντικό είναι να επιστρέψει η Χιχόν στην πρώτη κατηγορία».

Για το ότι αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Χιχόν: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Γι’ αυτό, θέλω να δώσω τα πάντα στο γήπεδο».

Για τον Ρόμπιν Λουντ: «Τον ξέρω από την Ελλάδα και νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ενώ περιμένω πολλές ασίστ από εκείνον».

Για το επίπεδο της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας: «Είναι όλα καινούρια για μένα. Για μένα δεν είναι το ίδιο επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα