Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκόραρε ο Έρικσεν σε φιλικό κόντρα στη Ρέξαμ, στην εξέδρα ο Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο προπονητικό της κέντρο την Ρέξαμ, με τον Κρίστιαν Έρικσον να βρίσκει δίχτυα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρακολουθεί από την εξέδρα.

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρέξαμ έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προπονητικό της κέντρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Κρίστιαν Έρικσεν όχι μόνο πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση, αλλά το παιχνίδι φέρεται να παρακολούθησε και ο Κριστιάν Ρονάλντο από την εξέδρα. Η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με σκορ 4-1.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο την ίδια στιγμή η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου επιμένει στην απόφασή της να τον διατηρήσει στο ρόστερ και για τη νέα περίοδο.

Ο διεθνής άσος έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» και το μέλλον του στην ομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα