Λαπόρτα: «Θέλω να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι!»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, από την Ν. Υόρκη όπου βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας κατά την αμερικάνικη τουρνέ απάντησε σε σχετική ερώτηση για τον Μέσι λέγοντας ότι θα ήθελε ο Αργεντινός να τελείωσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στα «μπλαουγκράνα»!

Δεν πα να σαρώνει στις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού η Μπαρτσελόνα;

Το ιστορικών διαστάσεων λάθος ν' αφήσει τον Λιονέλ Μέσι να φύγει από τους «μπλαουγκράνα» θα... στοιχειώνει τον πρόεδρο τους Ζοάν Λαπόρτα που, εσχάτως προσπαθεί να ρίξει «γέφυρες» με τον Αργεντινό, για επιστροφή (σ. από του χρόνου που εκπνέει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν ή κι αργότερα)

Ο διοικητικός ηγέτης του Καταλανικού συλλόγου, από την Ν. Υόρκη που βρίσκεται συνοδεύοντας την αποστολή της ομάδας στην Αμερικάνικη τουρνέ ερωτηθείς για το τι προτίθεται να κάνει στο μέλλον με τον Μέσι ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να επιστρέψει στη Βαρκελώνη ο κορυφαίος σκόρερ, πασέρ και σε συμμετοχές παίκτης στην ιστορία του συλλόγου!

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος στον Λέο Μέσι. Θα ήθελα πολύ το τέλος της καριέρας του να είναι στη Μπαρτσελόνα με χειροκροτήματα σε κάθε στάδιο. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας, η πρόθεσή μου με τον Λέο είναι ξεκάθαρη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το θέμα είναι βέβαια και τι λέει επ' αυτού ο άμεσα ενδιαφερόμενος που μέσω κύκλων του έχει ρίξει ουκ ολίγες φορές το φταίξιμο του περσινού διαζυγιού στον Λαπόρτα, ενώ πρόσφατα από το περιβάλλον του παίκτη διέρρεε ενόχληση για το γεγονός ότι ο Λαπόρτα χρησιμοποιεί τόσο συχνά το όνομά του...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα