Διάψευση Μπράιτον περί συμφωνίας της με Τσέλσι για τον Κουκουρέγια!

Τις πληροφορίες από Αγγλικά και μη ΜΜΕ ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον Μαρκ Κουκουρέγια διέψευσε επισήμως η Μπράιτον!

Κι ενώ η μεταγραφή του Μαρκ Κουκουρέγια από την Μπράιτον στην Τσέλσι έμοιαζε δρομολογήμενη στα 60 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με Αγγλικά (και μη...) ΜΜΕ οι «γλάροι» προχώρησαν σε διάψευση των σχετικών πληροφοριών.

Οι «μπλε» είχαν δώσει αρχικά τα χέρια με τον 24χρονο Καταλανό, και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο την Τετάρτη (3/8) ήρθαν σε οριστική συμφωνία και με την ομάδα του.

Κατά τις ίδιες πηγές ο Κουκουρέγια θα ταξίδευε το πρωί της Πέμπτης (4/8) στο Λονδίνο για να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με την Τσέλσι, που θα έχει διάρκεια έξι ετών.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή της η ομάδα του Αγγλικού Νότου διέψευσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με οποιονδήποτε σύλλογο για τον Ίβηρα.

Γεγονός που αναζωπυρώνει τις ελπίδες της Μάντσεστερ Σίτι που επίσης τον ήθελε στις τάξεις της.

Την περσινή σεζόν ο Κουκουρέγια (προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα) έπαιξε συνολικά 39 φορές με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ.

Η Μπράιτον τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2021 από τη Χετάφε, αντί 18 εκατομμυρίων ευρώ, προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2026.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα