Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κινείται για τον Ραμπιό της Γιουβέντους

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του μέσου της Γιουβέντους, Άντριεν Ραμπιό.

Ο 27χρονος Γάλλος διεθνής διανύει τους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του στη Γιουβέντους και έχει αναδειχθεί ως πρώτη επιλογή για την ομάδα της Premier League, καθώς επιδιώκει να ενισχύσει τις επιλογές του Έρικ τεν Χαγκ.

Η Γιουνάιτεντ πρέπει να αποφασίσει αν θα προσπαθήσει να κλείσει αυτή την προτεινόμενη μεταγραφή, ανεξάρτητα από τις συνεχιζόμενες προσπάθειές της να εξασφαλίσει τον Φρένκι ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα ή να περιμένει να ανακαλύψει πώς θα τελειώσει αυτή η επιδίωξη προτού αποφασίσει για τον Ραμπιό.

Θα πρέπει επίσης να συμφωνήσουν με προσωπικούς όρους με τον πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος πιστεύεται ότι έχει ξεχωρίσει μεταξύ πολλών υποψηφίων.

Η Γιουνάιτεντ είχε συνάψει τον Ιούλιο συμφωνία 85 εκατομμυρίων ευρώ με την Μπαρτσελόνα για να υπογράψει τον Ντε Γιονγκ, αν και τα ζητήματα σχετικά με τον χρωστούμενο μισθό του Ολλανδού στο Καμπ Νόου και το αν ήθελε να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ δεν είχαν επιλυθεί.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, επανέλαβε την επιθυμία να διατηρήσει τον Ντε Γιονγκ και την επιθυμία του Ολλανδού διεθνή να παραμείνει.

Ο Ραμπιό και ο Ντε Γιονγκ εμφανίστηκαν και οι δύο στα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας των ομάδων τους την Κυριακή, μπαίνοντας ως αναπληρωματικοί στο ημίχρονο. Ο Ραμπιό δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της Γιουβέντους με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο Ντε Γιονγκ σκόραρε καθώς η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Πούμας με 6-0.

Ο Ραμπιό πέρασε από την Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας 227 εμφανίσεις για τον σύλλογο πριν φύγει για τους Γιουβέντους το 2019.

Αποτελεί βασική επιλογή στην πρώτη ομάδα στις τρεις σεζόν του στην ιταλική ομάδα παίζοντας 129 αγώνες υπό τρεις διαφορετικούς προπονητές.

Ο Ραμπιό έκανε το ντεμπούτο του στη Γαλλία το 2016 και έχει καταράψει 29 συμμετοχές για τη χώρα του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα