Νότιγχαμ Φόρεστ: Διπλό χτύπημα με Ντένις και Κουγιατέ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι και ανακοίνωσε την απόκτηση των Εμμάνουελ Ντένις από την Γουότφορντ και Σεικού Κουγιατέ από την Κρίσταλ Πάλας.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένις από την Γουότφορντ και του Κουγιατέ από την Κρίσταλ Πάλας.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε τη συμφωνία για την απόκτηση του Εμμανουέλ Ντένις από τη Γουότφορντ έναντι αμοιβής περίπου 20 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Νιγηριανός επιθετικός ολοκλήρωσε τις ιατρικές του εξετάσεις την Παρασκευή και θα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νιγηριανός διεθνής σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε έξι ασίστ για την Γουότφορντ στην Premier League την περασμένη σεζόν.

Ο πρώην σύλλογος του Ντένις, η Κλαμπ Μπριζ, θα λάβει το 5 τοις εκατό από την τιμή πώλησης, αλλά η Γουότφορντ θα εξακολουθεί να έχει σημαντικό κέρδος από έναν παίκτη που αγόρασε για 3 εκατομμύρια λίρες.

Παράλληλα, η Φόρεστ απέκτησε και τον 32χρονο μέσο Σεϊκού Ντουκουρέ από την Κρίσταλ Πάλας προσθέτοντας εμπειρία στην μεσαία γραμμή της.

Ο Σενεγαλέζος χάφ, ο οποίος πέρσι είχε 27 συμμετοχές στην Premier League υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, έχει επιβλέψει μια σημαντική καλοκαιρινή ανανέωση για να προετοιμαστεί για την κορυφαία κατηγορία, κάνοντας 13 μεταγραφές μέχρι στιγμής.

Ο σύλλογος έφθασε επίσης σε μια κατ' αρχήν συμφωνία για τον επιθετικό της Μπράιτον, Νιλ Μοπέ.

Η ομάδα του Κούπερ αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ εντός έδρας την Κυριακή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα