«Σώθηκε» στο τέλος η Νότιγχαμ

Παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 μέχρι το 75', τα γκολ των Λόλεϊ και Μέρφι στο τελευταίο τέταρτο έδωσαν στη Φόρεστ τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Μπέρμιγχαμ.

Αν και βρέθηκε «φάτσα» με την πρώτη της ήττα, η Νότιγχαμ Φόρεστ έδειξε χαρακτήρα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μπέρμιγχαμ και με δύο «χτυπήματα» στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2 παραμένοντας έτσι αήττητη στο πρωτάθλημα της Championship.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν έτοιμοι για το «διπλό», καθώς προηγήθηκαν 0-2 με τέρματα των Γιούτκεβιτς (23') και Άνταμς (72'), όμως αρχικά ο Λόλεϊ σκόραρε δευτερόλεπτα -κυριολεκτικά- μετά την είσοδό του στο παιχνίδι στο 75' και ακολούθως ο Μέρφι στο 87' έγραψε το τελικό 2-2!

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς όπου η Φόρεστ σώζεται στα τελευταία λεπτά, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και μία εβδομάδα πριν στον εκτός έδρας αγώνα της με αντίπαλο τη Γουίγκαν.

Οι συνθέσεις:

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Παντίλιμον, Φοξ, Ρόμπινσον, Φιγκεϊρέδο, Μπάιραμ (75' Λόλεϊ), Γουότσον (67' Όσμπορν), Κόλμπακ, Κας, Μέρφι, Σουντανί (56' Ζοάο Καρβάλιο), Ντίας.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: Καμπ, Μόρισον, Ντιν, Κόλιν, Πέντερσεν, Κίφτενμπελντ, Μαγκομά (74' Σόλομον-Οταμπόρ), Γκάρντνερ, Πελετέιρο (85' Μαχόνεϊ), Γιούτκεβιτς, Μπογκλ (67' Άνταμς).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα