Στη Σαουδική Αραβία ο Γκονζάλες που ήθελε ο Ολυμπιακός

Ο Άλβαρο Γκονζάλες που ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ετιφάκ.

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνας του ήταν ο Άλβαρο Γκονζάλες. Οι Πειραιώτες βρίσκονταν σε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και μάλιστα φάνηκε πως υπήρξαν στιγμές που έφτασαν αρκετά κοντά.

Ο παίκτης που ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη τελικά δεν βρήκε την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε. Ούτε από την Ισπανία ήρθε η πρόταση που θα τον κρατούσε στη Γηραιά Ήπειρο. Έτσι ο ποδοσφαιριστής που από την 1η Αυγούστου έχει μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Νασρ φαινόταν ο πιθανότερος προορισμός, όμως, τελικά όλα δείχνουν ότι επέλεξε την Ετιφάκ , η οποία του πρόσφερε 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με την Ετιφάκ.

Για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον και η Μπεσίκτας, η οποία μάλιστα φαινόταν να είναι και ο βασικός αντίπαλος του Ολυμπιακού. Τελικά ο Γκονζάλες δεν βρήκε την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με τον Ολυμπιακό πλέον να στρέφει αλλού την προσοχή του για στόπερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα