Ναντ-Τουλούζ 3-1: «Εκρηκτικό» β' ημίχρονο από την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ναντ που επικράτησε με σκορ 3-1 της Τουλούζ. Τι είδαν στον Ολυμπιακό από την προσεχή τους αντίπαλο στο Europa League.

Την πρώτη της νίκη τη φετινή σεζόν πέτυχε η Ναντ που επικράτησε με σκορ 3-1 της Τουλούζ στο «Λα Μπουζουάρ». Μέχρι τώρα μετρούσε μία ήττα στο Σούπερ Καπ από την Παρί και δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση με την Τουλούζ ο Κουμπουαρέ παρέταξε την ομάδα του με τον Φάμπιο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μερλίν στο αριστερό. Καστελέτο και Παλουά συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μουντουσάμι, Τζιρότο και Τσιριβέγια έπαιξαν στη μεσαία γραμμή. Κοκό και Σίμον αγωνίστηκαν στα άκρα της επίθεσης με τον Γκεσάντ να παίζει στην κορυφή. Ο Τζιρότο έπαιζε πιο κοντά στους στόπερ και λίγο πιο πίσω από Μουντουσάμι και Τσιριβέγια με τον τελευταίο να έχει έναν πιο δημιουργικό ρόλο.

Η Τουλούζ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 15' με τον Αμπουκάλ σε μία φάση που η άμυνα της Ναντ έκανε αλλεπάλληλα λάθη. Γενικά στο πρώτο εικοσάλεπτο που η Τουλούζ πίεζε οι Καστελέτο και Παλουά είχαν θέματα με τον δεύτερο παραλίγο να βάλει ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ.

Από το20' και μετά το σκηνικό άλλαξε με τη Ναντ να ανεβάζει ρυθμό και να πιέζει ασφυκτικά την αντίπαλο της. Έβαλε ταχύτητα στο παιχνίδι της και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στην επανάληψη ο Κουμπουαρέ έβαλε στο παιχνίδι τον Μπλας και τον Μοχάμεντ και κάπου εκεί άλλαξαν τα πάντα. Ο πρώτος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ναντ και από τα δικά του πόδια δημιουργήθηκε η φάση του 50' που ο Σίμον έκανε τη σέντρα και ο Γκεσάν με κεφαλιά έκανε το 1-1. Η Ναντ ήταν εκρηκτική και στο 55' ο Γκεσάν δημιούργησε και ο Μοχάμεντ με κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από την περιοχή της Τουλούζ πέτυχε το 2-1. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν κι άλλο τέρμα στο 63' με τον Μοχάμεντ να δημιουργεί και τον Σίμον να σκοράρει.

Η Ναντ έχασε λόγω τραυματισμού τον αριστερό της μπακ Μερλίν που έγινε αλλαγή στο 73' και τον Σίμον που βγήκε στο 80' και μένει να φανεί η σοβαρότητα των προβλημάτων τους.

Ναντ: Λαφόν - Φάμπιο (56' Κορσιά), Καστελέτο, Παλουά, Μερλίν (73' Άπια)- Μουντουσάμι (46' Μπλας), Τζιρότο, Τσιριβέγια - Κοκό (46' Μοχάμεντ), Γκεσάν, Σίμον (80' Ντουσέ)

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (26/8)

Αζαξιό - Λιλ 1-3 (84’ Μπαγιαλά - 17’ Γιαζισί, 43’ Μπαμπά, 68’ Ντζαλό)

ΣΑΒΒΑΤΟ (27/8)

Οσέρ - Στρασβούργο 1-0 (29’ Περέν)

Λανς - Ρεν 2-1 (66’ Φοφανά, 70’ Οπεντά - 90+1’ Λαμπόρντ).

ΚΥΡΙΑΚΗ (28/8)

Ναντ - Τουλούζ 3-1 (50' Γκεσάν, 55' Μοχάμεντ, 63' Σίμον - 15' Αμπουκάλ)

16.00: Λοριάν - Κλερμόν, Νις - Μαρσέιγ, Μπρεστ - Μονπελιέ, Τρουά - Ανζέ

18.05: Ρεμς - Λιόν

21.45: Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό

Η βαθμολογία


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα