Ο λόγος που δεν ανακοινώνει η Μπορντό τον Μισελέν

Η Μπορντό δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν από την ΑΕΚ, αλλά αυτό συμβαίνει για συγκεκριμένο λόγο.

Εδώ και πολύ καιρό η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τη Μπορντό για την παραχώρηση του Κλεμάν Μισελέν. Συγκεκριμένα από τις 23 Αυγούστου έχει φύγει ο παίκτης για τη Γαλλία με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο και με οψιόν αγοράς.

Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ο ποδοσφαιριστής από τη Μπορντό και αυτό προκαλεί μία ανησυχία. Οι Γιρονδίνοι δεν έχουν κάνει επίσημη τη συμφωνία τους με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο λόγος που δεν έχει συμβεί αυτό είναι πως η Μπορντό βρίσκεται υπό καθεστώς οικονομικής επιτήρησης από τον ελεγκτικό οργανισμός DNCG που είναι υπεύθυνος για την εποπτεία των λογαριασμών των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών συλλόγων στη Γαλλία.

Η Μπορντό αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να έχει περιορισμούς. Γι' αυτό και ο Μισελέν και ακόμα τέσσερις μεταγραφές που έχουν τελειώσει δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Εάν δεν ανάψει το πράσινο φως ο εποπτικός μηχανισμός δεν μπορεί να ολοκληρωθεί καμία από τις μεταγραφές. Πάντως στη Γαλλία επιμένουν πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις μεταγραφές της Μπορντό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα