Bundesliga: Νέα «γκέλα» για την Μπάγερν, 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουνιόν στο Βερολίνο και έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι στην Bundesliga μακριά από τη νίκη. Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Μακριά από τη νίκη έμεινε η Μπάγερν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Bundesliga και γκρεμίστηκε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Γκλάντμπαχ (1-1) στο Μόναχο, οι πρωταθλητές έμειναν στο 1-1 και στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν για την 5η αγωνιστική στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με το τέρμα που σημείωσε ο Μπέκερ και παρότι οι Βαυαροί «απάντησαν» μόλις τρία λεπτά αργότερα (15’) με τον Κίμιχ, εν συνεχεία δεν κατάφεραν να πετύχουν και την ανατροπή για να πάρουν το τρίποντο. Στην «κεφαλή» της κατάταξης βρέθηκε τελικά η Φράιμπουργκ, που επιβλήθηκε 3-2 της Λεβερκούζεν, σε ένα εξαιρετικό σε εξέλιξη ματς στην «Μπάι Αρίνα».

Πέραν αυτών, η Στουτγκάρδη, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στο βασικό της σχήμα, μοιράστηκε το βαθμό στην έδρα της με αντίπαλο την Σάλκε (1-1), ενώ η Βέρνερ Βρέμης σκόραρε δις στα τελευταία λεπτά απέναντι στη Μπόχουμ και πήρε το τρίποντο με 0-2.

Τέλος, η Κολωνία μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στα προηγούμενα παιχνίδια της, γύρισε «σελίδα» και κέρδισε με το ευρύ 4-2 εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ, η οποία παραμένει ακόμα χωρίς νίκη στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι «τράγοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τους «λύκους» μόλις στο δεύτερο λεπτό με το γκολ του Νμέτσα, αλλά στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου έφεραν «τούμπα» το ματς και πήραν τελικά το τρίποντο.

Το προφίλ της 5ης αγωνιστικής
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (2/9)
Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 1-0

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (3/9)
Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 2-3
(16’ Ντεμιρμπάι, 65’ Σικ – 48’ Γκίντερ, 51’ Γκρέγκοριτς, 72’ Ντόαν)

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-1
(12’ Μπέκερ – 15’ Κίμιχ)

Βόλφσμπουργκ – Κολωνία 2-4
(2’ Νμέτσα, 80’ Νμέτσα – 22’ Λιούμπισιτς, 31’ αυτ. Οτάβιο, 45’ πέν. Κάιντς, 82’ Ανταμιάν)

Μπόχουμ – Βέρντερ Βρέμης 0-2
(86’ και 92’ πέν. Φιούλκρουγκ)

Στουτγκάρδη – Σάλκε 1-1
(19’ Φιούριχ – 22’ Τερόντε)

19.30: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (4/9)
16.30: Άουγκσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου
18.30: Γκλάντμπαχ - Μάιντς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα