Κοινή ανακοίνωση Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη κατά του προέδρου της Ισπανικής Π.Ο. Ρουμπιάλες!

Η δημοσίευση του περιεχομένου μηνυμάτων του προέδρου της Ισπανικής Π.Ο. Λουίς Ρουμπιάλες αποκάλυψε ότι δεν συμπαθεί Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη με τις τρεις ομάδες να εκδίδουν κοινή ανακοίνωση εναντίον του!

Ο νέος γύρος αποκαλύψεων που αφορούν τον προέδρο της Ισπανικής Π.Ο. Λουίς Ρουμπιάλες τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση αφού εμφανίζεται να γράφει ότι δεν συμπαθεί Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη και ότι θα ήθελε ν' απαλλαγεί από εκείνες και τους παράγοντες τους...

Οι διάλογοι διέρρευσαν από την εφημερίδα «Confidencial».

Το έντυπο δημοσιοποίησε μηνύματά του στο WhatsApp που εστάλησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στις 18 Ιανουαρίου 2020, στο οποίο οι «μερένγκες» επικράτησαν 2-1, σε έναν αγώνα όπου οι Ανδαλουσιάνοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα ακυρωθέν γκολ του Λουκ ντε Γιονγκ.

«Για να δούμε αν θα ξεφορτωθούμε αυτούς τους κουραστικούς», έγραψε μεταξύ άλλων στον συνομιλιτή του και αργότερα εξήγησε ότι δεν αντέχει τη Βαλένθια, τη Βιγιαρεάλ και τη Σεβίλλη.

Αναλυτικά το νήμα των μηνυμάτων

- Ρουμπιάλες: Για να δούμε αν θα ξεφορτωθούμε αυτούς τους κουραστικούς. Είναι η δεύτερη ομάδα που μου αρέσει λιγότερο.

- Συνομιλητής: Ναι και σε μένα. Η Βαλένθια κι η Σεβίλλη.

Ρουμπιάλες: Χαχαχα. Για μένα με αυτήν τη σειρά: Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη και Βαλένθια. Και τι γνώμη έχεις για τον πρόεδρο της Σεβίλλης Πέπε Κάστρο;

Συνομιλητής: Ακόμα ένας τελείως βλάκας. Με την σεβιγιάνικη αλαζονεία, που νομίζω ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Κλόουν. Ας τη φάνε...

Ρουμπιάλες: Χαχαχα. Θα μου την πέσουν για το VAR

Το δημοσίευμα προκάλεσε την άμεση αντίδραση των τριών αναφερόμενων ομάδων που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζουν ότι «οι διάλογοι στους οποίους μιλάει προσβλητικά, εχθρικά και αλαζονικά για τους τρεις συλλόγους είναι απαράδεκτοι» και καταδικάζουν τη συμπεριφορά του.

Εκφράζουν δε την ανησυχία τους για τις πιθανές επιπτώσεις της συμπεριφοράς προς τους συγκεκριμένους συλλόγους και τον καλούν «να επανορθώσει και να απολογηθεί δημόσια στις τρεις ομάδες και τους φιλάθλους τους».

Ο Ρουμπιάλες δεν βρίσκεται στο στόχαστρο μόνο των τριών ομάδων. Από τον Μάιο έχει αρχίσει έρευνα για του εισαγγελέα διαφθοράς για τα συμβόλαια του Σούπερ Καπ.

Στο παρελθόν είχε αποκαλυφθεί ότι ο Ρουμπιάλες χρησιμοποιούσε χρήματα της RFEF για ένα πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο της Μαδρίτης, για το πώς κατασκόπευε μέσω μιας εταιρίας αντιπάλους του, ακόμα και το πώς οργάνωσε ταξίδι στη Νέα Υόρκη σκηνοθετώντας επαγγελματικά ραντεβού, ώστε να περάσει μερικές ημέρες ξεχνασιάς με τη σύντροφό του...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα