Άστον Βίλα: Μιλάει με Ρουμπέν Αμορίμ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι μεταξύ των υποψηφίων με τους οποίους μιλά η Άστον Βίλα για την αντικατάσταση του Στίβεν Τζέραρντ.

Η Άστον Βίλα αναζητά νέο προπονητή μετά την απόλυση του Στίβεν Τζέραρντ από την τεχνική της ηγεσία μετά την ήττα με 3-0 από την Φούλαμ την Πέμπτη.

Ο 37χρονος Ρουμπέν Αμορίμ θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους προπονητές στην Ευρώπη. Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος οδήγησε την Σπόρτινγκ στον πρώτο της τίτλο πρωταθλήματος έπειτα από 19 χρόνια το 2020-21, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ο προπονητής της σεζόν στην Primeira Liga.

Οδήγησε επίσης την Σπόρτινγκ σε μια εντυπωσιακή νίκη με 2-0 επί της Τότεναμ στο Champions League αυτής της σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είναι ανοιχτός προς το παρόν να αντικαταστήσει τον Τζέραρντ στην Άστον Βίλα. Ο Αργεντινός θα προτιμούσε να περιμένει μια ευκαιρία για να επιστρέψει στην προπονητική σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι το 2020-21, είναι ένας άλλος προπονητής που αρέσει πολύ στην Άστον Βίλα, για προφανείς λόγους.

Όμως, όπως και ο Ποτσετίνο, ο Τούχελ δεν ενδιαφέρεται για μια μετακόμιση στο Villa park.

Η Βίλα είναι επίσης μεταξύ πολλών συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον προπονητή της Μπρέντφορντ Τόμας Φρανκ. Η Μπρέντφορντ πάντως είναι αισιόδοξη ότι ο 49χρονος θα παραμείνει στον σύλλογο, που είναι 10ος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Βίλα βρίσκεται μόλις μία θέση έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας συγκεντρώσει εννέα βαθμούς από 11 αγώνες αυτή τη σεζόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα