Λίβερπουλ: Θέλει Άμραμπατ τον Ιανουάριο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου φαίνεται πως βρίσκεται ο Σοφιάν Άμραμπατ, ο οποίος ξεχωρίζει με το Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ

Οι εμφανίσεις του Σοφιάν Άμραμπατ με το Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με μια σειρά από Ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Τότεναμ και η Ίντερ να τον έχουν προσθέσει στην μεταγραφική τους λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, η Λίβερπουλ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Άμραμπατ είχε συναντηθεί με τον ίδιο τον Γιούργκεν Κλοπ πριν την έναρξη του τουρνουά στο Κατάρ.

Η συνάντηση δε, φαίνεται πως ήταν θετική και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έρθουν ξανά σε επαφή με την λήξη του Μουντιάλ καθώς ο 26χρονος μέσος είναι πλήρως αφοσιωμένος στην Εθνική του ομάδα.

Ο Άμραμπατ αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Φιορεντίνα όπου έχει καταγράψει 78 συμμετοχές με 1 γκολ ενώ σύμφωνα με το Transfermarkt κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αν και οι «βιόλα» αναμένεται να ζητήσουν περισσότερα χρήματα καθότι ο Μαροκινός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα