Γουέστ Χαμ: Ετοιμάζει πρόταση δανεισμού για τον Γουάν-Μπισάκα

Η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Άαρον Γουάν-Μπισάκα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ βρίσκεται ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άαρον Γουάν - Μπισάκα σύμφωνα με την «Daily mail».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα «σφυριά» βρίσκονται εδώ και καιρό σε αναζήτηση δεξιού μπακ καθώς τόσο ο Βλάντιμιρ Τσουφάλ όσο και ο Μπεν Τζόνσον δεν έχουν φανεί αντάξιοι των προσδοκιών τη φετινή σεζόν με τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες, επιθυμεί την άμεση ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 25χρονος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει καταγράψει τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχών φέτος, αφού ο Ντιόγκο Νταλότ είναι αυτός οποίος εμπιστεύεται ο Έρικ Τεν Χάαγκ.

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουάν - Μπισάκα, έχει καταγράψει από το 2019 συνολικά 127 συμμετοχές βρίσκοντας δίχτυα 2 φορές, ωστόσο φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς, στις 22 Αυγούστου στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στη Λίβερπουλ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα