Τσέλσι: Και επίσημα ο Κρίστοφερ Βιβέλ νέος τεχνικός διευθυντής

Ο Κρίστοφερ Βιβέλ είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι, αντικαθιστώντας τον Πετρ Τσεχ που αποχώρησε το καλοκαίρι.

Οι Μπλε του Λονδίνου με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσαν πως ο Κρίστοφερ Βιβέλ είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Βιβέλ αντικαθιστά κατά κάποιον τρόπο τον Πετρ Τσεχ που διατελούσε χρέη και συμβούλου στην αγγλική ομάδα, με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα να αποχωρεί από το πόστο του το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μια άκρως επιτυχημένη τριετία και την κατάκτηση του Champions League.

Αυτή θα είναι και η δεύτερη φορά που ο νέος τεχνικός διευθυντής των μπλε αναλαμβάνει την εν λόγω θέση στην καριέρα του, έχοντας «υπηρετήσει» στο παρελθόν τις θέσεις αναλυτή βίντεο, σκάουτ, αναλυτή, επικεφαλής σκάουτινγκ και τεχνικού διευθυντή σε Χόφενχαϊμ και Λειψία.

Οι δηλώσεις του 36χρονου τεχνικού διευθυντή της Τσέλσι:

«Η Τσέλσι φτιάχνει το πιο εντυπωσιακό και ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πρότζεκτ παγκοσμίως και είμαι περήφανος να αποτελώ μέρος αυτού. Υπάρχει μεγάλο περιθώριο να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο και να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε. Με τη νέα ιδιοκτησία και τον Γκρέιχαμ Πότερ υπάρχει μια ξεκάθαρη και δυνατή φιλοσοφία για την βάση δεδομένων απόδοσης και των analytics και ανυπομονώ για να αποτελώ μέρος αυτού του εγχειρήματος».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα