Ινιέστα: «Κορυφαίος ο Μέσι, με ή χωρίς Μουντιάλ, θα πάρει τίτλο με Τσάβι η Μπαρτσελόνα»

Ο Άντρες Ινιέστα, μιλώντας στη Marca, αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον Τσάβι.

Συνέντευξη στη Marca παραχώρησε ο Αντρές Ινιέστα και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μαζί με την Αργεντινή κατέκτησε το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο πολύπειρος μέσος τόνισε πάντως ότι, ακόμα και χωρίς την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου, ο Αργεντινός άσος της Παρί, βρίσκεται στην κατηγορία των κορυφαίων:

«Για μένα δεν ήταν απαραίτητο για τον Μέσι να πάρει το Μουντιάλ για να θεωρείται ο καλύτερος. Με ή χωρίς το τρόπαιο, είναι ο καλύτερος. Και νομίζω πως όσοι δεν το πίστευαν πριν κατακτήσει το Μουντιάλ θα συνεχίσουν να βρίσκουν δικαιολογίες για να μείνουν στην ίδια άποψη.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι άξιζε 100% τον τίτλο όχι μόνο για εκείνον αλλά για όλη την Αργεντινή. Με αυτό που έκανε πάντως, είναι πλέον ολοκληρωμένος. Άρχισε με ήττα στην πρεμιέρα, άντεξε την έξτρα πίεση που προστέθηκε σε αυτή που είχε ήδη. Για μένα, αξίζει να είναι πρωταθλητής».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στον άλλοτε παρτενέρ του στο κέντρο των «μπλαουγκράνα», Τσάβι, δηλώνοντας σίγουρος ότι με αυτόν στο τιμόνι οι Καταλανοί θα κατακτήσουν σύντομα τίτλο.

«Πιστεύω ότι με τον Τσάβι προπονητή, θα έρθει σύντομα η στιγμή που η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει στους τίτλους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα