Γκαλτιέ: «Ο Μέσι θα επιστρέψει στις 2 ή 3 Ιανουαρίου»

Στις αρχές του νέου έτους θα επιστρέφει ο Λιονέλ Μέσι στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται αύριο (28/12, 22.00) το Στρασβούργο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής όμως από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή στα γήπεδα του Κατάρ.

Όπως ενημέρωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο διεθνής άσος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές του νέου έτους, ενώ ρωτήθηκε επίσης και για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει στο ματς τους Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Χακίμι, οι οποίοι επέστρεψαν και έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις.

«Ο Λιονέλ (σ.σ. Μέσι) έπρεπε να επιστρέψει στην Αργεντινή για τους πανηγυρισμούς και αποφασίσαμε ότι θα μείνει εκεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου. Θα έρθει και θα αρχίσει τις προπονήσεις μαζί μας, είτε στις 2 είτε στις 3 (Ιανουαρίου), για να μπορέσει να ξαναρχίσει να παίζει. Είχε 13-14 ημέρες για να ξεκουραστεί», είπε αρχικά πριν αναφερθεί στους Νεϊμάρ και Εμπαπέ:

«Θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα αύριο (σ.σ. Τετάρτη). Μίλησα με τον Κιλιάν (σ.σ. Εμπαπέ), ήθελε να έρθει μαζί μας αρκετά γρήγορα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει, και για τον (σ.σ. Ασράφ) Χακίμι και για το Κιλιάν, μια στιγμή που θα πρέπει να ξεκουραστούν, όχι ειδικά σε σωματικό επίπεδο αλλά σε νοητικό επίπεδο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα