Copa Del Rey: Προκρίσεις για Ρεάλ, Σπόρτινγκ, έκπληξη η Λεβάντε, σοκ για Έλτσε

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 0-1 από την έδρα της Καθερένιο, η Λεβάντε απέκλεισε την Χετάφε με 3-2 και η Σπόριντιγκ Χιχόν την Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-0. Η Τσιούτα σόκαρε την Έλτσε. Τα αποτελέσματα του Copa De Rey.

Την πρόκριση τους στη φάση των «16» του Copa Del Rey εξασφάλισαν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Λεβάντε, Σπόριντιγκ Χιχόν και Τσιούτα στα βραδινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η «βασίλισσα» πέρασε από την έδρα της Καθερένιο με 0-1 και γκολ του Ροντρίγκο στο 69', ενώ η Λεβάντε άφησε εκτός συνέχειας τη Λεβάντε με 3-2. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Ποστίγκο (52'), Μουνιόθ (62') και Ουέσλει (90+1'). Για τους ηττημένους ο Ελ Χαντάτνι (34', 56') σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν επιβλήθηκε της Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μιλοβάνοβιτς με δύο τέρματα στο 57' και το 88'.

Τέλος, στην μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς, η Τσιούτα σόκαρε την Έλτσε, επικρατώντας με 1-0, μετά από πέναλτι του Ρόντρι στο 44'. Με παίκτη λιγότερο από το 61' αγωνιζόταν η ομάδα της La Liga, μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Πόνσε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα