Φέλιξ: «Από τις σπουδαιότερες ομάδες στον κόσμο η Τσέλσι»

Πανευτυχής για την μετακίνησή του στην Τσέλσι παρουσιάστηκε ο Ζοάο Φέλιξ και εμφανίστηκε έτοιμος να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην ποδοσφαιρική του καριέρα παρουσιάστηκε ο Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος επιθετικός αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και μετακόμισε στην Τσέλσι με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και σε δηλώσεις του εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει τους «μπλε» να πετύχουν τους στόχους τους.

«Η Τσέλσι είναι μια από τις σπουδαίες ομάδες στον κόσμο και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οπότε είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Στάμφορντ Μπριτζ», επεσήμανε σχετικά.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής των λονδρέζων, Γκράχαμ Πότερ, μιλώντας για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, σημείωσε:

«Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θα κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι νέος και έχει μεγάλη εμπειρία. Η απόκτησή του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Μπορεί να αγωνιστεί σαν δεύτερος επιθετικός και ανυπομονούμε όλοι για να συνεργαστούμε μαζί του. Θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και φυσικά είναι θετικό για μας ότι βρίσκεται εδώ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα