Κύπελλο Κύπρου: Πανηγυρική πρόκριση για την Δόξα Κατωκοπιάς (5-1)

Η Δόξα Κατωκοπιάς σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου στην Κύπρο, μετά την σαρωτική νίκη που πέτυχε επί ου Εθνικού Άχνας με 5-1

Το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου στην Κύπρο σφράγισε η Δόξα Κατωκοπιάς η οποία νίκησε σήμερα (12/1) τον Εθνικό Άχνας με 5-1.

Στο 3’ ο Τιτζανί έκανε σέντρα και ο Α. Περδίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 έγραψε στο 18’ με σουτ ο Φασουλιώτης. Ο διαιτητής Αντωνίου στο 25’ έδωσε πέναλτι σε υπέρ του Εθνικού σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Πρινιωτάκη και Ιωάννου. Αφού έγινε έλεγχος από το Var, δεν άλλαξε η απόφαση και στο 28’ ο Ομπάμα από την… άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1. Το 3-1 σημείωσε στο 50’ με πλασέ ο Ιωσηφίδης και τέσσερα λεπτά αργότερα καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Δόξας μετά από τράβηγμα του Ιωάννου στον Ασαμόα. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο παίκτης του Εθνικού και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ασαμόα γράφοντας έτσι το 4-1. Το τελικό 5-1 έκανε στο 62’ με προβολή ο Τραίτσέφσκι. Στο 91' δόθηκε νέο πέναλτι στον Εθνικό σε διεκδίκηση του Ν.Περδίου με τον Στυλιανού. Την φάση είδε στο Var ο διαιτητής Αντωνίου και πήρε πίσω την αρχική του απόφαση και παρέμεινε έτσι το 5-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μάριος Αντωνίου με βοηθούς τους Ευαγόρα Ευαγόρου και Λάμπρο Λάμπρου.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Πρινιωτάκης, Αντενόν, Μπένι (68' Παυλίδης), Τιτζανί, Ιωσηφίδης, Ασαμόα (76' Ναγκάρ), Κοβάσεβιτς (68' Στυλιανού), Καραμανώλης, Φασουλιώτης, Τραϊτσέφσκι (76' Αμπντουλαχί), Μέσκα (76' Σαντίκ).

ΕΘΝΙΚΌΣ ΑΧΝΑΣ: Πέτρου, Ηλία (46' Χουντόμπιακ), Ομπάμα (84’ Ν. Περδίος), Χαραλάμπους, Καλλένος (64' Βάντερ), Ιωάννου, Χριστοφή, Κουσιάππα, Α. Πέρδιος (57' Γκοροπέφσεκ), Καλογήρου, Σαββίδης (64' Ηλία).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα