Βαθμός στην «εκπνοή» για την Ατλέτικο (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Εϊμπάρ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» για την τέταρτη αγωνιστική της Primera Division.

Η ομάδα του Ντιέγκο «Τσόλο» Σιμεόνε δεν κατάφερε να πάρει την δεύτερη νίκη της στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς ο καταπληκτικός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Ντμίτροβιτς, «κατέβασε τα ρολά» χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ο Ένριχ στο 87' άνοιξε το σκορ για την Εϊμπάρ, με προβολή σε κενή εστία, μετά από πολύ ωραία συνεργασία των συμπαικτών του. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο 19χρονος Μπόρχα Γκαρθές ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα η Εϊμπάρ είχε και δύο δοκάρια με τον Κότε στο 8' και τον Αρμπίγια στο 65', παρόλο που η Ατλέτικο ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε για το γκολ.

Πλέον οι «Ροχιμπλάνκος» έχουν πέντε βαθμούς με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ η Εϊμπάρ έχει τέσσερις, με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Χιμένες, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (59' Κορέα), Ρόντρι (71' Γκαρθές), Ντιέγο Κόστα, Γκριεζμάν

Εϊμπαρ (Χοσε Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Κότε, Πάουλο Ολιβέιρα, Ντιόπ (80' Καρδόνα), Ντε Μπλάσις, Σέρχιο Άλβαρεθ, Ρουμπέν Πένια, Ζοάν Ζορδάν, Τσάρλες (57' Ένριτς), Μίγια (57' Εσκαλάντε)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα