Έβερτον: Κοντά σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για τον δανεισμό του Ντανζούμα

Η Έβερτον έχει έρθει πιο κοντά στην απόκτηση του επιθετικού της Βιγιαρεάλ, Αρναούτ Νταντζούμα, με τον παίκτη να περνάει από ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο.

Ο Νταντζούμα είχε ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα μέσα της εβδομάδας, αφού του δόθηκε άδεια από την Βιγιαρεάλ να συζητήσει με άλλους συλλόγους για έναν πιθανό δανεισμό.

Η Μπόρνμουθ επιθυμούσε διακαώς την επαναπροσέγγιση του Νταντζούμα, ενώ ενδιαφέρον για τον 25χρονο υπήρξε και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά η Έβερτον βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση μετά τις θετικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει μέχρι να επιβεβαιωθεί ο δανεισμός, αλλά ο Ολλανδός διεθνής πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Premier League, καθώς ο Φρανκ Λάμπαρντ αναζητά ενισχύσεις για την ομάδα του που δυσκολεύεται πάρα πολύ.

Η προτεραιότητα της Έβερτον αυτό το μήνα ήταν να προσθέσει γκολ και απειλή στην παραπαίουσα επιθετική γραμμή. Με τους πόρους να είναι περιορισμένοι, έχει καταφύγει κυρίως στην αναζήτηση προσωρινών συμφωνιών.

Ο Ντανζούμα στο παρελθόν είχε πετύχει 17 γκολ σε 52 συμμετοχές κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του στο Vitality Stadium. 22 γκολ σε 51 συμμετοχές έχει πετύχει ο εξτρέμ για την Βιγιαρεάλ από το 2021, όταν απομακρύνθηκε από την νότια ακτή.

Η Έβερτον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Premier League και ταξιδεύει το Σάββατο στην Γουέστ Χαμ αναζητώντας την πρώτη της νίκη σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα