Τότεναμ: Δυναμικά για τον Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ

Η Τότεναμ θα έχει σήμερα κομβικές συζητήσεις για την πιθανή απόκτηση του Πέδρο Πόρο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το στρατόπεδο του Πέδρο Πόρο είναι όλο και πιο σίγουρο ότι Τότεναμ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συμφωνήσουν σε συμφωνία για την επιστροφή του Ισπανού διεθνή στην Premier League. Ο Πόρο ήταν αλλαγή στον ημιτελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ της Σπόρτινγκ με την Αρούκα χθες το βράδυ, μπαίνοντας για 13 λεπτά.

Η Σπόρτινγκ δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να κρατήσει τον Πόρο και ο προπονητής της, Ρούμπεν Αμορίμ, έχει επανειλημμένα επιμείνει ότι όποια ομάδα επιθυμεί να αγοράσει τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα ήταν επίσης θαυμαστές του Πόρο, αλλά η Τότεναμ βρίσκεται στην πρώτη θέση για τον 23χρονο, όπως έχει η κατάσταση.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα επωφεληθεί αν προχωρήσει η συμφωνία, καθώς έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Αν και ο Πόρο δεν έπαιξε ποτέ για την πρώτη ομάδα, ήταν επίσημα παίκτης της Σίτι από το 2019 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν εντάχθηκε μόνιμα στην Σπόρτινγκ έπειτα από έναν επιτυχημένο δανεισμό.

Τη φετινή σεζόν, ο Πόρο ήταν σταθερά βασικός, καταγράφοντας τρία γκολ και 11 ασίστ σε 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Τότεναμ, που είναι πέμπτη στην Premier League, θέλει να κάνει κι άλλες μεταγραφές πριν από την προθεσμία της Τρίτης και πρόκειται να ολοκληρώσει τον δανεισμό του Αρναούτ Νταντζούμα αργότερα σήμερα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα