Παίκτες Παρί Σεν Ζερμέν: Επισκέφτηκαν το εργοτάξιο του νέου προπονητικού τους κέντρου

Το εργοτάξιο του νέου τους υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου στην πόλη Πουασί επισκέφτηκαν οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται την τρέχουσα σεζόν να μπει στο νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της στην πόλη Πουασί και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επισκέφτηκαν το εργοτάξιο των εγκαταστάσεων την Τετάρτη (26/01).

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνονται οι Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Σέρχιο Ράμος και άλλοι παίκτες των Παριζιάνων με τα απαραίτητα κράνη μαζί με τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, στο εργοτάξιο του προπονητικού κέντρου τους.

Στο εν λόγω προπονητικό κέντρο θα στεγάζονται η ομάδα ανδρών της Παρί, οι ομάδες χάντμπολ και το τμήμα τζούντο, ενώ στις παλιές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν η ομάδα γυναικών αλλά και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

«Η κατασκευή του νέου μας προπονητηρίου επιβεβαιώνει τις φιλοδοξίες μας για την ομάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο περιχαρής Αλ-Κελαϊφί, που πρόσθεσε πως «με τις εγκαταστάσεις αυτές, η Παρί εδραιώνεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα