Η Ομοσπονδία της Βραζιλίας διέψευσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι

Τo ESPN έκανε λόγο για συμφωνία ανάμεσα σε Κάρλο Αντσελότι και Βραζιλία, αλλά η ομοσπονδία της χώρας το διέψευσε κατηγορηματικά.

Ο... κακός χαμός επικρατεί για τον διάδοχο του Τίτε στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας και το μεσημέρι της Παρασκευής (10/2) το ESPN ανέφερε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Κάρλος Αντσελότι για να αναλάβει τον ερχόμενο Ιούλιο.

Όταν ρωτήθηκε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης για τα περί συμφωνίας, απέφυγε να απαντήσει, ενώ λίγη ώρα αργότερα η ομοσπονδία της Βραζιλίας διέψευσε το ρεπορτάζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) ενημερώνει ότι η είδηση που κυκλοφόρησε αυτή την Παρασκευή (10/02) ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιταλός Κάρλο Αντσελότι, είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας είναι αβάσιμη. Ο πρόεδρος Εντνάλνο Ροντρίγκες επιμένει στις δηλώσεις που είχε κάνει την περαμένη Τετάρτη, μετά την κλήρωση των αγώνων για το Copa do Brasil. Τότε, ο αξιωματούχος απέκλεισε εικασίες, λέγοντας ότι το θέμα αντιμετωπίζεται με διαφάνεια και ότι ο προπονητής που θα επιλεγεί, θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα