El Nacional: «O Γιούργκεν Κλοπ έχει μιλήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης»

Βόμβα στα θεμέλια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βάζει το δημοσίευμα της El Nacional, σύμφωνα με το οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συνομιλήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνει ο επόμενος προπονητής της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει κάνει αξιομνημόνευτη δουλειά στην Λίβερπουλ από τότε που ανέλαβε τον σύλλογο το 2015. Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες για το μέλλον του στο Μέρσεϊσαϊντ μετά την καταστροφική μέχρι στιγμής σεζόν 2022-23.

Οι "κόκκινοι" είναι απίθανο να προκριθούν στο Champions League την επόμενη σεζόν, καθώς παραμένουν στη 10η θέση εβρισκόμενοι 11 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Έχουν επίσης αποκλειστεί από το FA Cup όπως και από το EFL Cup.

Σύμφωνα λοιπόν με την El Nacional, ο Κλοπ έχει συνομιλήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνει ο επόμενος προπονητής της.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει συμβόλαιο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου μέχρι τον Ιούνιο του 2024, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος των Λος Μπλάνκος, Φλορεντίνο Πέρεζ, φέρεται να είναι θαυμαστής του νυν αφεντικού της Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ μάλιστα, φέρεται να έχει ζητήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει τον αστέρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος έχει προκαλέσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον όλων των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης. Ο Γερμανός τεχνικός είναι μεγάλος θαυμαστής του Άγγλου μεσοεπιθετικού και έχει προβεί σε ουκ ολίγους επαίνους για τον νεαρό χάφ στο παρελθόν.

Ο Κλοπ θέλει επίσης οι γίγαντες της La Liga να κάνουν άλλη μια προσπάθεια για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 55χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 στο Άνφιλντ, αλλά υπάρχουν εικασίες σχετικά με το μέλλον του στο Μέρσεϊσαϊντ. Φαίνεται ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα αποδώσει η Λίβερπουλ τους επόμενους μήνες.

Οι "κόκκινοι" μπορούν ακόμα να σώσουν τη σεζόν τους πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό σερί. Μια θέση στην πρώτη τετράδα είναι πολύ απίθανη τώρα, αλλά σίγουρα δεν είναι αδύνατη.

Εν τω μεταξύ, οι γίγαντες της Premier League είναι ακόμα ζωντανοί στο Champions League και θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης αργότερα αυτό το μήνα στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα