Σαουθάμπτον: "Ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με τον Τζέσι Μάρτς

Σαουθάμπτον και Τζέσι Μάρτς δεν κατάφεραν να βρουν την "χρυσή τομή" και έτσι οι μεταξύ τους επαφές διακόπηκαν.

Οι συζητήσεις μεταξύ της Σαουθάμπτον και του Τζέσι Μάρτς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στο St Mary's έχουν διακοπεί.

Ο Μάρτς έφτασε στο Σαουθάμπτον το απόγευμα της Τρίτης, διανυκτερεύοντας στο ξενοδοχείο Harbour Hotel του Ocean Village, προτού οι συνομιλίες διακοπούν την επόμενη μέρα.

Η Σαουθάμπτον ήθελε ο Μάρτς να αναλάβει με βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης, αλλά αυτό δεν άρεσε στον πρώην προπονητή της Λιντς.

Η Σαουθάμπτον, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Premier League, ήθελε τον διάδοχο του Τζόουνς στη θέση του πριν από τον επόμενο αγώνα της με την Τσέλσι στις 18 Φεβρουαρίου.

Ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φρανκ Λάμπαρντ εξετάστηκαν επίσης από την ιεραρχία της Σαουθάμπτον, αλλά ο Μαρτς ήταν ο επικρατέστερος υποψήφιος.

Ο Ρούμπεν Σέλες θα αναλάβει πλέον την Σαουθάμπτον για το παιχνίδι της στην Premier League με την Τσέλσι το Σάββατο. Ο 39χρονος χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο εσωτερικό της Σαουθάμπτον και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα ανώτερα στελέχη και στην ομάδα των παικτών. Υπήρχε πάντα η πεποίθηση ότι ο Σέλες θα μπορούσε να αναλάβει το ματς της Σαουθάμπτον στην Τσέλσι, αν δεν είχε γίνει διορισμός νέου προπονητή μέχρι τότε.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Σέλες έκανε γνωστό σε ορισμένους παίκτες ότι έπρεπε να εντείνουν τις προσπάθειές τους ή, δεδομένου του μεγέθους της πρώτης ομάδας, μπορεί να μην ξαναπαίξουν φέτος. Η άμεση, εμπεριστατωμένη προσέγγισή του στη δουλειά εκτιμάται από τους παίκτες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα