Όμπι Μίκελ για Μουρίνιο: «Κριτίκαρε πολύ τον Σαλάχ και σε μια αναμέτρηση τον έκανε να κλάψει»

Ο Τζον Όμπι Μίκελ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην περίοδο που συνυπήρξε στην Τσέλσι με τους Ζοσέ Μουρίνιο και Μοχάμεντ Σαλάχ, αποκαλύπτοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός στο ημίχρονο μιας αναμέτρησης είχε κάνει τον Αιγύπτιο να κλάψει στα αποδυτήρια.

Μπορεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους κορυφαίους winger το παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ωστόσο έχει περάσει μια μεγάλη περίοδο όπου αμφισβητήθηκε η ποδοσφαιρκή αξία του.

Και η περίοδος αυτή δεν είναι άλλη από το διάστημα που αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι. Η καριέρα του στους «μπλε» του Λονδίνου δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο ίδιος, καθώς μέτρησε μόλις 19 συμμετοχές με δύο γκολ, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός σε Φιορεντίνα και Ρόμα.

Ο τότε συμπαίκτης του Σαλάχ, Τζον Όμπι Μίκελ, σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Μουρίνιο, έπειτα από μια κακή εμφάνιση του Αιγύπτιου, στο ημίχρονο της αναμέτρησης τον είχε κάνει να κλάψει στα αποδυτήρια.

«Ο Μουρίνιο τον κριτίκαρε πάρα πολύ. Ο Σαλάχ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά από όλα αυτά, ενώ τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα