Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Αλάμπα, εκτός και ο Ροντρίγκο

Ο Αλάμπα θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ροντρίγκο αναμένεται να επιστρέψει σε 10 μέρες.

Κάθε άλλο παρά θετικά ήταν τα νεότερα στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει και των ντέρμπι που ακολουθούν με αντίπαλο την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα (25/2) και την Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο (2/3).

Οι «μερένγκες» κέρδισαν 5-2 τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Champions League, ωστόσο ο Νταβίντ Αλάμπα αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξιό δικέφαλο και σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Μάλιστα, ο Αυστριακός μπακ θα απουσιάσει μεταξύ άλλων και από τη ρεβάνς με τους «κόκκινους» στο «Μπερναμπέου» (15/3), αλλά και από το «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα (19/3).

Παράλληλα, ο προπονητής της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, δεν θα μπορεί να υπολογίζει για τις επόμενες δέκα μέρες ούτε στον «λαβωμένο» Ροντρίγκο, ενώ, ως γνωστόν, απουσιάζει και ο Φερλάν Μεντί, που στα τέλη του περασμένου Γενάρη υπέστη θλάση στο αριστερό πόδι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα