«Βράζουν» στην Ατλέτικο με τον διαιτητή του ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για την επιλογή να οριστεί ο Μανθάνο διαιτητής του ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ορισμός του Χιλ Μανθάνο στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των «ροχιμπλάνκος». «Δυσφορία και ανησυχία έχει προκαλέσει ο συγκεκριμένος ορισμός στην Ατλέτικο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα της η Marca.

Στο Metropolitano αναφέρουν ότι στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων της Μαδρίτης ο συγκεκριμένος ρέφερι έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού δεν είχε αποβάλει στο 70ο λεπτό τον Θεμπάγιος.

Στην Ατλέτικο έχουν γενικά αρνητική άποψη για τον συγκεκριμένο διαιτητή και μάλιστα είναι ανεπιθύμητος για τα παιχνίδια της. Γι' αυτό το λόγο έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη και δυσαρέσκεια το γεγονός πως ο Μανθάνο ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Να σημειώσουμε ότι ο Μανθάνο έχει διευθύνει και παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος. Είχε παίξει στις 10 Φεβρουαρίου 2019 στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1. Ήταν επίσης και ο διαιτητής της αναμέτρησης Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 2-1 τότε που οι Πειραιώτες είχαν φριχτά παράπονα για τον καταλογισμό των δύο πέναλτι στους Μασσσαλούς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα