«Δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην Μπάγερν ο Κανσέλο»

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ζοάο Κανσέλο είναι απογοητευμένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει έως τώρα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Η παρουσία του Ζοάο Κανσέλο στην Allianz Arena φαίνεται πως δεν είναι ρόδινη!

Ο Πορτογάλος μπακ που μετακόμισε στην Μπάγερν Μονάχου κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, φαίνεται πως είναι απογοητευμένος με τη διαχείρισή του από τους Βαυαρούς, αλλά και τον λίγο αγωνιστικό χρόνο που έχει πάρει από τον προπονητή του συλλόγου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ενδεικτικό είναι πως στους πέντε τελευταίους αγώνες της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κανσέλο αγωνίστηκε σε μόλις 190 λεπτά από τα συνολικά 450, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, αυτό με την Στουτγκάρδη για το πρωτάθλημα, έμεινε στον πάγκο.

Θυμίζουμε ότι οι φήμες ήθελαν τον διεθνή δεξιό μπακ, όσο βρισκόταν στους "πολίτες", να έχει έρθει σε ρήξη με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος και προτιμούσε για το δεξί άκρο της άμυνας τον Νέιθαν Άκε, ενώ η συμφωνία μεταξύ Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα